Halloween zoektocht

Beste leden en ouders
 
Aangezien er een nieuwe lockdown is aangekondigd, hebben we met de leidingsploeg beslist om de komende weken geen fysieke Chiro te geven. Een verlengde herfstvakantie zonder Chiro waarin je je helemaal kan uitleven, wil niet zeggen dat we ons binnen moeten opsluiten. Integendeel, dit is het ideale moment om een fikse herfstwandeling te maken. Daarom organiseren we met Chiro Houtvenne een Halloween zoektocht doorheen Houtvenne.
 
Klik hier voor de kleurplaten per afdeling, deze kunnen jullie inkleuren en aan het raam hangen. Vervolgens is het de bedoeling dat jullie in Houtvenne op zoek gaan naar kleurplaten van andere leden en hiermee een selfie nemen. Deze foto's mogen jullie hieronder plaatsen of doorsturen via mail naar info@chirohoutvenne.be. Wie aan het einde van de herfstvakantie de meeste kleurplaten heeft gevonden, wint eeuwige roem en … een lekkere snoeptaart voor de hele groep!
 
Ook mensen die niet in Chiro Houtvenne zitten, moedigen we aan om een kleurplaat op te hangen aan hun raam, zodat onze leden er meer kunnen zoeken.
Op onderstaand kaartje vind je alvast enkele plekjes om punten te scoren.
Veel wandelplezier!
 
Groetjes
De leidingsploeg