Feestweekend Chiro Houtvenne

Feestweekend Chiro Houtvenne

In het weekend van 30 juli tot en met 1 augustus organiseert Chiro Houtvenne de eerste editie van het ‘Feestweekend Chiro Houtvenne’. Het feestweekend heeft als doel om mensen uit Houtvenne en omstreken gezellig samen te brengen. Gedurende het hele weekend worden er activiteiten georganiseerd voor jong en oud.

Vrijdag

Chirocafé XL:

We starten het feestweekend met een groot Chirocafé. Volgens het gekende concept zetten we onze tafels weer klaar voor een gezellige babbel en drankje. Buiten kan je je verwarmen rond het kampvuur of kan je elkaar uitdagen voor een spannend spelletje ‘nagelke klop’. Ook aan de jeugd wordt gedacht: zo wordt het bengel- en speelclublokaal omgevormd tot een uitgebreide spelletjeskamer. Kortom: plezier verzekerd!

Zaterdag

Nog voor de middag openen we opnieuw onze deuren voor een dag die rijkelijk gevuld zal zijn met activiteiten. De bar zal gedurende de dag doorlopend open zijn, zodat niemand dorst of honger moet lijden.

Springkasteel:              

Op het terrein zal gedurende de hele dag een groot springkasteel staan waar iedereen zich volledig kan op uitleven.

Hamburgerkraam:     

‘s Middags staan de aspiranten klaar om alle hongerige magen te stillen. De opbrengst van hun hamburgerkraam zullen ze gebruiken voor hun activiteiten tijdens de vakantie.

Kubbtoernooi:              

In de namiddag wordt er een kubbtoernooi georganiseerd, hier kan jong en oud hun gooikunsten tentoonstellen. Inschrijven kan tot en met 25 juli via www.chirohoutvenne.be/evenementen/kubbtoernooi 

Schijt je rijk:             

Ben je een echte geluksvogel? Of toch eerder een beetje gokverslaafd? Kom dan een gokje wagen waar ons erg geliefd boerderijdier zijn grote behoefte zal doen en win een fantastische prijs! Meer info op www.chirohoutvenne.be/evenementen/schijtjerijk 

BBQ:

Van al dat spelen en plezier maken, krijg je natuurlijk honger. Geen probleem! Chiro Houtvenne nodigt iedereen uit om aan te schuiven aan de tafel en te smullen van een overheerlijke BBQ. (Ons geliefd boerderijdier blijft gespaard van de BBQ, beloofd!). Bestellen kan tot en met 21 juli via www.chirohoutvenne.be/evenementen/bbq 

Optredens:

Als alle buikjes gevuld zijn en de avond valt, kan iedereen genieten van enkele bandjes die het beste van zichzelf geven op ons podium.

Zondag

Chiro voor jong en oud:

Als afsluiter van ons feestweekend geven we er nog een laatste keer een geweldige lap op met een Chirowerking voor jong en oud. Onder het motto ‘Je bent maar zo oud als je jezelf voelt’ spelen we spelletjes met ouders en kinderen samen. Dit is een unieke kans om als ouder het kind in je nog eens naar boven te halen en te ontdekken waar de Chiro allemaal om draait.

 

Zoals je kan zien, is het feestweekend een goedgevuld weekend waar jong en oud zich volledig kan uitleven.