Bezoekdag | BBQ

 

Op 20 juli, tijdens de bezoekdag op kamp, organiseren we weer een grootse barbecue voor alle ouders, familieleden en chirovrienden die dit wensen. Jullie zijn van harte welkom vanaf 17u. Elk jaar komen er een grote groep ouders, oudleiding en andere chirosympathisanten met de fiets naar de bezoekdag op kamp. Dit jaarlijks terugkerend initiatief is uitgegroeid tot een sportieve, ontspannende happening waaraan iedereen die dat wenst kan deelnemen.

BBQ

Voor de barbecue schrijf je je in vóór 30 juni. Alle inschrijvingen hierna gelden wegens organisatorische redenen niet meer. 

Iedereen die is ingeschreven kan die dag mooi zijn voetjes onder tafel schuiven en lekker komen eten. De prijs hiervoor is € 4 per persoon (standaardprijs). Per stuk vlees betaal je € 2 extra. Er is ook veggie vlees beschikbaar.

Om er voor te zorgen dat iedereen krijgt wat-ie wil, kan je op voorhand je vleesje al kiezen. Kiezen kan uit een saté, kipfilet, hamburger, worst, curryworst en veggie. Bij dit vlees hoort er uiteraard een uitgebreid groentenbuffet en een waaier aan sausjes, allen klaargemaakt door onze fantastische kookploeg! Denk eraan dat iedereen die mee-eet dient in te schrijven, ook de leden die op kamp zijn!

In het kampboekje staat het inschrijfformulier, als je dit niet meer hebt kan je dit aan de leiding vragen of een lief mailje sturen naar info@chirohoutvenne.be

Bezoekdag de fiets

Elk jaar komen er een grote groep ouders, oud-leiding en andere chirosympathisanten met de fiets naar de bezoekdag op kamp. Dit jaarlijks terugkerend initiatief is uitgegroeid tot en sportieve ontspannende happening waaraan iedereen die dat wenst kan deelnemen.

We roepen dus ook dit jaar iedereen op om hun fiets van stal te halen en met de fiets naar de kampplaats te komen. Deze fietstocht zal gaan via rustige landelijke wegen of, indien mogelijk, via het fietsknooppuntentraject. Onderweg zal uiteraard ook een stop voorzien worden om de dorstigen te laven op een terrasje.

De afstand naar de kampplaats schommelt rond de ... km. Smeer jullie fietsbenen dus al maar in! Zij die willen, kunnen ook met de fiets terug naar huis komen, de anderen zorgen best zelf voor het vervoer van zichzelf en hun fiets terug richting Houtvenne.

Het vertrek is voorzien op 20 juli aan de chirolokalen in Houtvenne. Het exacte vertrekuur wordt nog wel meegedeeld aan de geïnteresseerden. Indien je graag meefietst, stuur dan even een mailtje naar bezoekdag@chirohoutvenne.be.

Het adres

Kruiskwacht z/n, 2440 Geel