Bezoekdag | BBQ

Op 20 juli, tijdens de bezoekdag op kamp, organiseren we weer een grootse barbecue voor alle ouders, familieleden en chirovrienden die dit wensen. Jullie zijn van harte welkom vanaf 17u. Elk jaar komen er een grote groep ouders, oudleiding en andere chirosympathisanten met de fiets naar de bezoekdag op kamp. Dit jaarlijks terugkerend initiatief is uitgegroeid tot een sportieve, ontspannende happening waaraan iedereen die dat wenst kan deelnemen.

BBQ

Voor de barbecue schrijf je je in vóór 30 juni. Alle inschrijvingen hierna gelden wegens organisatorische redenen niet meer. Iedereen die is ingeschreven kan die dag mooi zijn voetjes onder tafel schuiven en lekker komen eten. De prijs voor deze overheerlijke barbecue is 10 euro per persoon voor volwassenen (3 stukken vlees) en 8 euro per persoon voor kinderen tot en met 12 jaar (2 stukken vlees).

In het kampboekje staat het inschrijfformulier, als je dit niet meer hebt kan je dit aan de leiding vragen of een lief mailje sturen naar info@chirohoutvenne.be

Bezoekdag de fiets

Aangezien het kampthema dit jaar rond wielrennen draait, past deze traditie dan ook helemaal in het plaatje! We roepen dus ook dit jaar iedereen op om hun fiets van stal te halen en met de fiets naar de kampplaats te komen. Deze fietstocht zal gaan via rustige landelijke wegen of, indien mogelijk, via het fietsknooppuntentraject. Onderweg zal uiteraard ook een stop voorzien worden om de dorstigen te laven op een terrasje.

De afstand naar de kampplaats schommelt rond de 100 km. Smeer jullie fietsbenen dus al maar in! Zij die willen, kunnen ook met de fiets terug naar huis komen, de anderen zorgen best zelf voor het vervoer van zichzelf en hun fiets terug richting Houtvenne.

Het vertrek is voorzien op 20 juli aan de chirolokalen in Houtvenne. Het exacte vertrekuur wordt nog wel meegedeeld aan de geïnteresseerden. Indien je graag meefietst, stuur dan even een mailtje naar bezoekdag@chirohoutvenne.be.

Het adres

Drink 1, 3792 Sint-Pieters-Voeren