Typische chirozondag

Alle leden zijn welkom vanaf 13u30 . Wil je nog iets vragen / afgeven / melden, dan kan je dat zeker voor de Chiro doen. Spreek gerust iemand van de leiding aan. Ze zijn te herkennen aan de gekleurde koorden die rond hun nek hangen of aan hun broek.

Start chirozondag

Om 14u fluiten we en verzamelt iedereen per groep in één grote kring. We tellen dan iedereen en zingen voor wie jarig is (geweest). Daarna spelen we een openingsspel met alle leden en de leiding. De rest van de namiddag spelen we meestal per groep, al kan het ook zijn dat we een groot groepsspel spelen.

Wat steken wij dan zoal uit op zo'n typische zondagmiddag? We spelen bijvoorbeeld een themaspel, bouwen kampen, knutselen iets voor de Sint, verkleden ons, gaan naar het bos, maken ons lekker vuil en nog zoveel meer!
Elke zondag is anders, maar één ding is zeker: bij Chiro Houtvenne is het nooit saai!

Vieruurtje

Op de chiro kunnen de kinderen op zondag een drankje en een chips kopen. Deze aan de zeer schappelijke prijs van € 0,60 per stuk. Omdat we uit het verleden gemerkt hebben dat kinderen soms geld vergeten waren of kwijt hadden gedaan, werken we al een tijdje met drankkaarten. Deze kosten 6 euro en hier kan men dus 10 drankjes mee kopen.We houden de kaarten zelf bij op de chiro zo kan ze ook nooit gaan. Als de kaart vol is krijg je een mailtje. Dan breng je gewoon opnieuw 6 euro mee en je kan weer een tijdje verder.

De oudere groepen tito's, keti's en aspi's eten ook op de Chiro. Elke afdeling beslist zelf of ze op zondag eten halen of zelf iets klaar maken. De leden in die groepen zullen dus op zondag een extra centje nodig hebben om te eten.

Einde

 - 17u voor de Bengels & Speelclubs
 - 18u voor de Rakwi's
 - 19u voor de Tito's, Keti's & Aspi's

Vragen

Heb je nog vragen, neem dan contact met ons op via het contactformulier of via mail naar info@chirohoutvenne.be .