Beste ouders

Chiro Houtvenne heeft komende zondag  23 oktober 2016 iets speciaal in petto. We gaan er namelijk een  erg kleurrijke dag van maken!

Iedereen mag deze zondag van kop tot teen in zijn afdelingskleur verkleed komen. Verder blijft het nog even een verrassing waarom we dit precies doen.  Het is zeker niet de bedoeling om hiervoor nieuwe kleren te gaan kopen. En oude T-shirt van mama of papa in de juiste kleur is ook perfect! Hieronder kan je even controleren welke kleur elke groep heeft.

Bengels : paars

Speelclub: geel

Rakwi: groen

Tito: rood

Keti: blauw

Aspi: Oranje                                         

Verder willen we jullie ook al graag vertellen dat het komende vrijdag 21 oktober 2016 dag van de jeugdbeweging is.  Joepie, op die dag mogen we in onze Chirokleren naar school gaan! Hierdoor laten we zien dat het superbangelijkmegacool is om in de chiro te zitten.

Groetjes de leiding

 

Allerliefste Chirovrienden,

deze zondag (2 oktober) is het inschrijvingsdag voor het nieuwe Chirojaar! Jullie zijn allen welkom tussen 13.00 – 14.00 uur om je Chirospruit(en) in te schrijven.

Vele groetjes en tot dan, de leidingsploeg. 

 

Voor diegene die hun kampboekje ondertussen al hebben kwijt gespeeld hebben we ook een online versie. Deze kan je onder deze link terug vinden. 

Beste chirovrienden,

Zondag 27 maart is het Pasen. Joepie paaseitjes rapen !
Maar dat wil spijtig genoeg ook zeggen dat het geen chiro is. We zien jullie graag terug op zondag 3 april.

Tot dan en alvast een vrolijk pasen.
 

Beste chirovrienden,

Deze zondag 21/02 zal het spijtig genoeg geen chiro zijn.De leiding gaat op leidingsweekend om het chirokamp voor te bereiden. Jullie gaan ons dus één zondag moeten missen, graag zien we jullie de week erna terug!

Tot dan!
De leidingsploeg

Kunnen we de kaap van 2000 flapjes van vorig jaar overstijgen? In ieder geval niet zonder jullie hulp. Mogen wij daarom vriendelijk vragen om de rode flapjes van de Joyvalle en Appelsientje verpakking te sparen. Je kan ze afgeven bij de leiding tot 22 mei. Per 10 flapjes krijgen wij 1 liter gratis melk of fruitsap.

Fijne groetjes en alvast bedankt
De leiding

 

Hey Chirovrienden, 

Naar jaarlijkse gewoonte organiseert de Chiro ook dit jaar een kaartavond. Zoveel mogelijk slagen halen voor het beste stukje vlees en ondertussen een pint drinken. De kaartavond zal plaatsvinden op vrijdag 29 januari in de Chirolokalen en gaat om 20 uur van start. Iedereen is welkom.

De leidingsploeg

 

 

   

Zondag 27 december is het slechts chiro tot 17uur voor alle groepen. Heb jij een trui bestelt? Dan hebben we goed nieuws want de groene truien zijn eindelijk klaar. Vraag er naar bij de leiding!

Alvast fijne feestdagen toegewenst en geniet van je vakantie.

Groetjes,
De leidingsploeg

 

Beste Chirovrienden,

Zondag (22 nov.) is het onze jaarlijkse chiromis! Deze vindt plaats in de kerk en iedereen is welkom om mee te vieren vanaf 14.00 uur. De leden moeten wel al om 13.30 uur op de chiro aanwezig zijn.

Vele groetjes, de leidingsploeg.

Evenementen

21/10  Dag van de jeugdbeweging

Chirokalender

30/10  Geen chiro

19/11  Kerstrozenverkoop

20/11  Zwemmen

27/11  Chiromis